Wat zeggen klanten over Peaky Barber?:

 • sacha vdhoeven
  sacha vdhoeven
  21:40 12 Jan 18
  Goede Barber, die naar je luister maar ook advies geeft. En een waar je een goed gesprek mee kan hebben.
  Jaap 24FIT
  Jaap 24FIT
  15:12 11 Jan 18
  Goeie gast! Luisterd naar wat je wil en geeft persoonlijk advies. Iets waar ik al een tijd naar opzoek was, gewoon wat persoonlijke aandacht. Mijn mening, absoluut een aanrader als je een goede kapper zoekt!
  Thomas
  Thomas
  15:34 09 Jan 18
  Vorige maand naar Peaky Barber geweest. Goud kapsel en een goude gozer! Beste barber van Den Haag en omstreken!
  Tim Echterling
  Tim Echterling
  16:52 08 Jan 18
  Authentieke een zeer prettige sfeer, waar een perfect stukje ambacht tot uiting komt. Een vakbekwame relaxte gozer met een gezellige babbel. Mooi aangeklede ruimte, al een hele beleving op zich zelf. Haircut + Beard Trim Deluxe gehad en was top! Nick neemt er echt rustig de tijd voor en luistert goed naar je wensen, heeft inzicht in wat bij je gezicht past en wat niet, ik heb m'n nieuwe barbershop gevonden en kan iedereen m aanraden!
  Jerry Speelberg
  Jerry Speelberg
  18:08 18 Dec 17
  A real barber shop experience! Hele relaxte sfeer en er wordt de tijd voor je genomen. Zeker een aanrader!
  erik van t hof
  erik van t hof
  15:02 01 Dec 17
  Barber op een onverwachte plek. In deze regio zitten niet heel veel barbers zoals ze bedoeld zijn. En al helemaal geen één waar je op afspraak kan komen. Met een beetje toeval kwam ik hem tegen op internet en wilde het wel proberen. Ik moet zeggen dat ik een prettige ervaring had. Nette prijs en nette service.
  Steven Kamminga
  Steven Kamminga
  13:59 25 Nov 17
  Dit is wel een ervaring hoor! Echt top! Nick is duidelijk een vakman die de kneepjes van het knippen en scheren perfect in de vingers heeft
  Tim Leferink
  Tim Leferink
  17:10 12 Nov 17
  Nog nooit heb ik zo'n goed gevoel gehad als bij mijn eerste knipbeurt bij Peaky Barber. Hij neemt niet alleen de tijd om te luisteren naar je wensen maar kan deze vervolgens ook foutloos vertalen naar je kapsel. Niet geheel onbegrijpelijk als je weet wat voor studie deze vakman heeft doorlopen. Ook voor mensen uit Den Haag een perfecte locatie!
  Donny van der Dussen
  Donny van der Dussen
  19:04 30 Oct 17
  “Peaky” geeft je niet alleen een scheer-, trim-, of knipbeurt, maar brengt je met de oude ambacht en een belevenis terug in de tijd. Hij neemt de tijd voor zijn klanten en door zijn enthousiasme voor het vak, straalt hij een en al plezier uit. Bij Peaky Barber kom je als een man binnen en ga je als een gentleman naar buiten.
  Making memories with you is my favorite thing to do
  Making memories with you is my favorite thing to do
  08:29 30 Oct 17
  Zoals altijd uitzonderlijke service, gevoel voor stijl en mode, en met een perfecte coupe waar naar buiten. Zeldzaam dat een barbier zo de tijd voor je neemt en kwaliteit zo hoog in het vaandel heeft staan. Ik wil nooit meer anders!
  Bekijk alle beoordelingen